15week heartbeat tak berkelip kelip

semalam saya pergi hospital , lepastu doktor cek heartbeat tak berkelip kelip . and doktor kata miscarriage . doktor bagi surat utk admid hari jumaat . tapi malam tadi saya rasa baby bergerak and nampak perut saya denyut denyut bukan dri nafas saya . skrg ni saya nak tanya momy pernah tak ada pengalaman macam ni ? sbb semalam saya tunggu turn dri pkul 1 lebih pkul 5 lebih baru scan apa semua . perut kosomg . please momy semua respond . patut ke saya scan swasta utk confirmation . sbb saya tkde keluar darah ke apa cuma spotting je

10 Balas

ukuran fetus masa scan tu bersamaan berapa week ya, kalau katakan ukuran kurang dari 15 weeks mungkin jantung dah stop lama dan sebabtu dah mula spotting. boleh confirmkan dengan scan di swasta.