KELUAR LENDIR DARAH

Semalam saya ada keluar lendir+darah . Tpi hingga harini sy belum sakit contraction . Perlu ke untuk saya ke hosptal ?? Usia kandungan saya 39w 2days. #pleasehelp #ingintahu

3 Balas

Pergi je hospital, sy pon keluar darah lendir sikit pergi check sekali dah buka 4cm, sakit pon sikit je, sebaik nya puan pergi je kita x tahu keadaan baby dlm tu..masa sy 4cm terus Dr pecahkan ketuban direct masuk LR walaupun time tu sy baru 36w, moga dimudahkan urusan pn dan baby aamiin

1y ago

Baik pn . Sy pun ingt nak ke hsptal hrini . Sbb bby pun dh strt mengeras . Lagipun due sy dah dekat 15/2

dh ke hospital ke

1y ago

memang tak sakit lg tu...kena p klinik jga asalkn ada darah