gdm

Semalam pegi cek up ..19 week..then jmpe dktr tok cek pasal keputihan..bile disoal siasat dpt berite menyedihkan..saye Kene kencing manis @kencing kotor..Mase ank first tkde. .yg sdehnye results gula to lmbt DPT info Dr 22/1 sye minom air gula ..semalam cekup dktr cek bru dpt results nye ..8.7..tinggi gula to dktr ckp..??ble cek up misi ckp loading LG ..then misi ckp klw ad pape dye akan Coll..namun tkdepe PON..btw dktr Smpai tepok dahi..bby da sempurna dalam perut..Umie rase isaw sgt kt baby...ibu ibu ade pengalaman tak macam saye pasal kencing manis ni ??share la dgn saye .. #babysecond #19w

1 Balas

Tak de pape lah sis. Just control food intake. Guna cara pinggan suku2 separuh. Pastu elakkan minuman manis.