36week selalu check seluar

Semalam kerap check seluar incase ada turun tanda ... Malam pon asyik terjaga sampai bawa ke mimpi 😅 takde la takut ke apa pon hahaha ntah smlm memang rasa asyik nak check sebab skrg ni keputihan ada keluar sekali2 tapi campur warna putih dengan yg basah jernih ... Baby pon rasa mcm selalu mencucuk macam nk terkeluar .. risau leaking ... Tapi monitor smlm smpai ke pagi ok jeh tkde basah ... Kaki pon baru start bengkak , esok check up mudah-mudahan semuanya ok .

4 Balas

saya 36 nak masuk 37 weeks. kerap braxton hicks perut mengeras. discharge pun makin cair tapi Dr kata bukan leaking. saya elective czer sabtu depan 38 weeks. risau baby nak keluar awal je😅

Sama saya. Now tunggu hari. Due 10-3. Tkde pulak tanda ke apa. Cuma mmg rasa mcm basah . Check2 dkt vagina tu keluar putih2 mcm keputihan. Tkde pulak lendir ke apa.

3mo ago

Tula tu. Tips please.

samala sy selalu check seluar kot2 dah ada tanda2 bersalin😁sampai terbawa mimpi🤣 skrg genap 37week

semoga dipermudhkan