Turun darah

Semalam dengan harini 😭 Doakan sy dengan kandungan baik baik saja. Nak sangat baby cukup bulan baru bersalin. Sekarang baru 7 month.

11 Balas

InsyaAllah semoga dipermudahkan segala urusan semuanya baik2 saja. Semoga ibu & baby selamat 🤲🏻 Maaf bertanya kenapa turun darah sis ada buat kerja berat ke ? Kalau sudi blh kongsi Saya pun tgh preggy 7 bulan skrng ni, mohon doakan kandungan saya juga semoga membesar dlm keadaan sihat, sempurna, berakal cerdas, mengerti dlm urusan agama dan selamat ❤️ Semoga semua ibu2 hamil dlm keadaan sihat dan sentiasa dlm lindunganNya. Aamiin 🤲🏻

Sya prnah bleeding jgak msa 28week, ingt baby nk klua dh...rupenye pegi sepital rahim luka sikt, 😫 tpi baby sume OK...alhamdulillah baby xklua awl, isau jgak la klau dy klua awl...sis pegi la cek klinik or sepital, sis jgn panik pk positif and tenang kn diri...insha Allah tk ape2, sya doakn baby sis tk ape2 😊

Bykan rehat sis tp kalau ada apa2 cpt2 ke hospital ya..sy doakan semuanya baik2 saja🙋🏻‍♀️

Semoga urusan dipermudahkan dan kandungan baik² sj....

Sis dh bpe minggu tu?? Hrp bby selmt yew

in shaa allah, banyakkan berehat

Semoga d permudahkan urusan sis

Semoga baby dan awk shat aamiin

Semoga selamat ibu & anak

Semoga dipermudahkan sis