34 week berat baby 3kg

Semalam checkup doktor kata baby besar dah 3kg . Saya baru 34week . Ada yang berpengalamn macam ni tak ? Adakah kena C-section ? 🥹

2 Balas

ada gdm ke? scan usually ada tolerance +/- 500gm. nanti dktr akn pantau..jika berat masa scan naik lg possibly serah diri awl dan induce.

2mo ago

xpe..ikut je apa dktr sarankan. klu bby besar xsemestinya czer. cuma kena admit awl utk induce.