Date scan 2/52

Semalam baru saya pergi buka buku pink dan doc kata repeat scan 2 minggu tp dekat buku kk tu dia tk tulis date pun, dia hanya tulis 2/52 jd saya tk faham maksud no tersebut adakah saya terus je pergi tepat setelah 2 minggu atau macam mana

Date scan 2/52
2 Balas

maksud 2/52 , 2 minggu .kiranya repeat scan lagi 2minggu....awak boleh call kk utk tanya time dan tarikh bila..biasa lepas jumpa doc scan tu kene bawa buku pink ke bilik nurse balik utk nurse bg tarikh next appointment..

call balik klinik untuk confirmkan date. sbb biasanya Dr Ada buat appointment untuk scan.