BERANAK CAESER

Semalam 36W+4D Dr refer Dr pakar utk proceed ECV sbb bby masih songsang.. Tpi xberjaya.. Dr pakar xdpt rasa kpla sgt sbb perut keras.. 28 kena pksa admit ,29 Caeser.. Tpi keinginan hati nk beranak normal.. MInta doa utk bby pusing sblum trikh tue..#firsttimemom #firstbaby 😇

2 Balas

sis due bile ? saya 8/1 esok ngam 37w 37w3d rvw kes breech ni klau songsang jgk 28hb @ 38w3d refer utk ecv 🥹 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 group hamil 2023

1y ago

due 7/1 .. hrtu 36+3 dh kena refer utk ecv tpi xbrjyaa.. masuk ubt utk relakskn bby sama juga xdpt.. 28 admit klau masi breech.. 29 proceed caeser.. sbb klau nk Caesar xbole lbh 38w