1st kick 😍

Semalam, 25/02/2022 masa org tgh ngaji nak maghrib rasa baby kasi Salam lembut je. Ya Allah tk dpt nak gambarkan. Masa tuh tgh rehat, tiba2 rasa mcm ada benda gerak. So tk amik port sgt. Then selang beberapa minit, rasa lagi. Amboii intai2 perut skali tudiaaa. Nampak tendangan lembut dia 😍😍😍. Subhanallah, ini rasanya bila baby da gerak2. Selama ni rasa dkt perut family n kawan2 terdekat je. Skrg da rasa sendiri 🥰🥰 Thankyouu sayangg for giving me this experience ❤️❤️❤️#firstbaby #pregnancy #mamajournals

1 Balas

Ye betul sis, kita jadi teruja kan bila dia kick comel tu!🥰 kena selalu sembang dgn baby time dia tgh kick tu. Hehe enjoy your pregnany journey ✌🏻

2y ago

Betul2 teruja sgt2 ❤️. Bila dah abis layan n sembang dgn dia, sambung buat kerja. Dia dok kick balik hihihi. Klu tak layan, padu yg dia bagi 😂