berdebar

semakin hampir .. setiap masa sentiase menunggu kelahiran anak ke 2 .. jarak 10 tahun .. tak sabar nak bau baby ...

berdebar
40 Balas

Sy jarak 7 thn dgn 1st child..alhamdulillah dimudahkn proses bersalin. Contraction pn xlama..10.30pm start sakit 11.56pm bersalin..sy doakn sis juga dipermudahkn urusan bersalin nt..insyaAllah

5y ago

Amin ... tq sis😊

alhamdulillah tahniah puan. anak saya ketiga jarak 8 tahun. alhamdulillah dah bersalin bulan 10 tahun lepas. Semoga dipermudahkan urusan puan. 😊😊

5y ago

bestkan baby da ade depan mata .. terima kasih😊

Semoga dipermudahkan urusan kita semua.. Saya pon menunggu hari jga.. Berdebar debar nk sambut Anak yg ke dua.. Jarak 7 tahun dgn anak yg pertama..

5y ago

Sama sy sis..sy pn gap 7 thn..tp alhamdulillah bersalin yg ke2 ni sungguh mudah..sblm tu mmg nervous sgt2..yela sbb dh lama xmeneran..sy doakn sis juga dipermudahkn bersalin nt..

Sy due 17.1... tgh tgu masa je...hrap2 tk lebih due.. sbb dok sakit pgg punggung mengeras tp kjp2 ja...ank pertma... tk tahu rasa mcmana...

5y ago

Amin .. tu laa .. takut juga kalau kene induce ...

Semoga dipermudahkan segalanya sis.. Sy tgh tunggu baby ke3.. Jarak dgn anak no2 sembilan tahun.. X sabar nak cium bau baby😄

5y ago

aduhh .. rindu kan nak dengar suara baby ...☺

Samala sy sis...jarak lgi jauh 20 thn. Nxt week 24hb kna czer at 37 weeks + 3 days. Semoga dipermudahkan utk kita semua...

5y ago

Amin ... lagi berdebar kan ..

Sy pun ank kali ni jarak 10 tahun ngan abg dia..harap dipermudahkan semuanyer...rasa mcm bersalin pertama blik kan

5y ago

kann .. macam2 perasaan yang datang bila da dekat nii .. semoga dipermudahkan untuk awak dan baby ...😊

Tarikh due sama dgn saya tp saya dah selamat melahirkan baby boy pd 5hb January 😁

5y ago

Nak bersalin tu mmg sakit sgt tp lps nampak baby terus hilang rasa sakit

Sy pun jarak 10 tahun dgn abgnye..moga2 dpermudahkan tuk bersalin bln 4 ni..In shaa Allah

5y ago

Tq sis...

Saya jarak 9thn,dgn ank kdua..alhmdulilah sy slmt mlhirkn bby girl nk msk 5bulan dah..