Letih 35minggu

Semakin dekat dgn due, sepatutnya kita kena makin aktif kan utk prepare for labour kan? Tapi saya terlampau letih, kadang tu baring je pun boleh mengah. Kenapa ya? Dan saya dah mula sakit dekat lower back, ni tanda2 dekat nak bersalin ke? #firstmom

2 Balas

sama.. firstmom jgk. klau siang2 aktif berjln, mlm tu mula la sakit tu sakit ni.. nk tdo pun susah. menangis jgk kdg2. sy skrg mmg bnyk baring je. nnty 37w bru buat senaman. tkot buat awal, jln bkk awal pulak

saya 37w ni pun dah rasa letih sungguh . nak banyak gerak kaki pulak sakit , celah kangkang , badan semua dah sakit . rasa nak mengesot je 😂 memang asyik baring je