35weeks entering to 36weeks!

Semakin da dekat2 ni, semakin tak sabar nak cepat2 baby keluar, excited pn ada, nervous pun ada, semua perasaan tu mixed up dan keep cari tau tanda2 melahirkan. At the same time dah la buasir for the first time, nak membuang jadi rasa takut. Sekarang da selesma + batuk, badan rasa sakit tulang + punggung pun da sakit. Everything mixed up sampai rasa nak sangat baby keluar. Kaki pun da sangat sakit xboleh nak menampung berat badan. Sy sangat salute for every mom yang da banyak anak, how strong you guys facing all these. . . Sy suka baca sharing2 ibu dalam ni, semua yang sy nak tau semua ada, semoga pada ibu2 yang byk berkongsi pengalaman dan tips semoga ibu2 dimurahkan rezeki dan sentiasa dalam lindungan Allah. . . Sy doakan pada yang nak melahirkan dah dalam masa terdekat ni, Semoga dipermudahkan urusan bersalin ibu2,semoga rahim terbuka luas, keluar baby cepat dan tanpa perlu jahit♥️♥️♥️😘😘 semoga ibu dan baby sehat keluarnya nti 🌹🌹🌹#firstbaby #firstmom #pleasehelp #bantusharing

6 Balas

sya pulak esok da msuk 37 weeks 😚 smoga dipermudahkan segala urusan ❤️ prut pun mkin bulat dn terasa brat sgt klau jlan wlaupun bru skejap 😂 tgh mnunggu hri je ni .

Saya esok baru masuk 35weeks . Pon tak sabar nak jumpa baby jugakk. Semoga segala urusan bersalin kita dipermudahkann, lancar tanpa koyak & jahit. Aamiin aamiin 🤲🏻🥰

Sy nk masuk 37week. Xsabar and berdebar. Sy doakan utk sy dan semua bakal ibu ibu dipermudahkan segala urusan bersalin. InshaAllah. Semoga ibu dan baby sihat.

semoga urusan awak dipermudahkan❤️🥰. semoga kita semua dlm lindungan allah. thank you for your kind word❤️

Aaawwhhh good luck mummy! And congrats. Semoga semua sihat sihat ja

Sy pun dah tak sabar nak jumpa baby.....