Mohon Pendapat

Selepas dapat tahu saya pregnant... Saya terus mengalami morning sickness (mual, badan lemah n dll) .. Dan nasi tak lalu nk masuk... Masuk 2,3 suap dh.. Tu pun paksa masuk.. Kalau ad adik2 mkn kat sebelah... Cepat2 saya lari.. Sbb saya terus rasa mual?.. Makanan ap yg elok supaya kandungan saya sihat.. Tkt.. Baby kurang nutrisi.. Sbb nasi buat sementara ni saya tak blh mkn.. #firstbaby

1 Balas

Bnykkn minum susu sis.. ambil buah2.. klu bole mkn bende lain mcm bihun ke roti bole try mkn.. baby kene ada zat nk besar.. semoga sis n baby sihat2 saja🤗