beri baby minum jus anggur hitam

selamat tak kalau bagi baby 20 hari minum jus anggur hitam utk turunkan kuning? cuma lenyekkan sebiji setiap hari. saya risau takut cirit birit #firstbaby

11 Balas

A BIG NO :((( TAK SELAMAT :(( Kerapkan beri SUSU sahaja.

2y ago

sokong👍makin kuat baby menyusu, baby akan break Dan kencing, kuning tu Nanti automatic akan turun.. don't give up sis pengalaman sendiri, Baby discharge kuning Masa Baby da 39 Minggu , x Cuba petua lain , kena Sabar, Terus kan penyusuan you can do it 🫶