Untuk baby newborn

Hi selamat pagi semua , boleh suggest tak sabun baby dengan sabun baju baby apa yang okay ?

4 Balas

Nappikleen pun OK untuk basuh baju. Boleh dpt di Speedmart. Mak saya dulu pakai utk adik bongsu, sekarang ni saya pula pakai untuk baby. Sabun baby saya tgk indikasi sesuai untuk newborn atau tidak - so saya invest pada Sebamed NB.

Saya guna Pureen ABD untuk detergent. Downy baby untuk softener. Toiletries Sebamed & Cetaphil

Any baby's brand okay

Bzu bzu