Assalamualaikum

Selamat malam semua. Nak tanya. Boleh tak, pakai krim siang malam, masa mengandung. Krim jenama KAK.Ell,

4 Balas

krim jenis ada yg siang n malam better check ingredient. krim jenis mcm ni biasanya ada kandgn yg tdk sesuai utk ibu hamil. sebaiknya stop dahulu. jika kosmetik ada bahan beracun, ia boleh mengganggu janin yg sedang membesar

1y ago

terima kasih.

kena tgk ingredients dlm krim tu , bole search kat Google mana bahan yg tak elok utk pregnancy . lebih baik cari yg bebetul pregnant bole pakai .

1y ago

terima kasih.

Saya pun pakai kak ell 🥹🥹 Hmmm okay ke

1y ago

terima kasih

Klu skincare local tak digalakkan.

1y ago

baik. terima kasih.