minum air gula

selalunya,berapa lama ya..masa diambil untuk minum air gula..dan mcm mn ...proses seterusnya...adakah betul lepas minum air gula kena tunggu 3 jam br bole mkn..atau minum...

4 Balas

air Gula tuu Kita bolee habeskan depend pada kita..Saya sekali tegur dalam masa 2minit je sebab risau muntah😅..Tapi lepas minum airgula xbolee makan atau minum even airmineral selama 2jam sampailaa doc ambik darah then bolee makan macam biasa.

Sblm minum air gula ibu last mkn pukul 10,mnum air last sblm pukul 2pg.means ibu kne puasa la kira.lps minum pula kne tggu 2j.lps je 2j nurse akan check darah lps je dri tu blh da bantai mkn n mnum

masa mnum air gula mmg nk muntah...sbb sy jdi skit kepala mnum manis, lps tu bilas ckit dgn air masak. tggu 2 jam stgah baru ambik drh. syukur dpt kptusan baik, xde k.manis

lepas minum gula biasanya tggu 2 jam je.sblum minum gula biasanya nurse suruh puasa dulu..elakan mknan & minuman manis sblum minum air gula ye