Jantina baby

Selalunya kangdugan berapa bulan dah boleh nampak jantina baby #firstbaby

13 Balas

17week / 18week dah blh check jantina. Tapi tgk jugak lah baby bg kerjasama ke tidak 😊 mcm sye awal 18week dh nmpak jantina ☺️

saya rasa 16weeks keatas dah boleh nampak jantina baby..xp saya scan baby 31weeks bru nmpk sbb baby malu😅

sy masa ank first 4bulan dh nmpk .. second 7bulan bru nmpk ☺️

Doc pernah sarankan 20w keatas #TAPactiveusers #TAPSupermoms

depends. Saya 20 weeks dah nmpak .

saya 16w 3d dah nampak jantina bby 😍

3y ago

wah tahniah boi

20weeks keatas yg result tepat

20 weeks dah boleh dah

20 weeks keats

20 weeks +