pengalaman

Selalu tengok orang jaga baby macam senang je maybe sebab kita tak tengok masa pantang dia. Bila rasa dekat diri sendiri ya Allah betapa susahnya nak jaga baby ni. Dengan tak tahu dia nak apa nya lagi. First time jadi mak macam ni rupanya ? terkejut jugak dapat pengalaman macam ni. Tengah menghitung hari bila nak habis pantang, bila baby nak besar ? #pantang21hari

1 Balas

Jaga ank ptama lebih mudah sket sbb xperlu jaga ank yg lain...so blh fokus pd bby sorg tu je

4y ago

Tulah, yang sorang ni pun dah rasa susah. Duk fikir macam mana lah kalau ada dua tiga orang lagi 😅