Nak tanya ni ?

Selalu prerggy 29 week boleh ke scan gender baby , tkut nanti kalau dah scan takde nampak apa , #1stbaby #mommybuntu #1stpregnnt #firstbaby #babyfirst

Nak tanya ni ?
1 Balas

Sis boleh cuba scan... Tp sy scan ms 27w mmg susah utk doktor confirmkan jantinanya... Mula2 ckp girl, sblm abis scan ckp boy, dan sudahnya sy decide utk tunggu baby lahir je... Skrg prgnant lg, sy x scan utk tahu jantina pun sbb xnak mgharap. Tggu baby lahir jgk. Suprise!!! Dh scan jantina ke?