18weeks rasa baby bergerak dlm perut.

Selalu org kata first pregnancy 20w baru rasa tp saya 18w dah boleh rasa bergerak-gerak dlm perut ni 😍 Ada tak pengalaman mommies sama mcm saya? #firstbaby

9 Balas

Tengah merasa. Allah je tahu rasa sakit dia sebab active betul. Walaupun tak besar lagi tapi sakit, sebab saya tak duk diam. jenis main bangun baring sukati. Sebab kadang saya lupa saya pregnant jadi baby pun terkejut hahaha. Seronok rasa tapi bila dtg sakit tu haaa nasib la. Baby duk tendang sukati dia je maybe dia marah kot saya tak duk diam.