Jaundice

Selain keep bf ank apa lagi tips untuk hilangkan jaundice/kuning baby ya?#ingintahu

1 Balas

aktifkan baby, jangan bagi dia tidur. Bawa walking pagi hari. Saya tak makan jamu, kurangkan halia, kunyit, rempah dlm masakan atau tak mkn langsung. Orang kata makan anggur hitam, saya makan juga. 😁 Katanya jangan minum minuman malt mcm milo. Sy minum juga tp lebih banyak suau kambing sbb sy peminum susu kambing.

2y ago

tapi saya ni jenis yang bukan suka sangat minum susu ni hmm. time preg ni pn minum milo jer