Luahan Hati

Sekitar bulan 6-7 saya ad kongsi pengalaman pertama check UPT positive line clear, sebab nk dptkan tips seterusnya, terima kasih sangat bagi semua yg bagi tips utk first mummy to be. Kandungan dah masuk 10 minggu tapi belum rezeki saya, beberapa hari sebelum bleeding , dan saya dh complete miscarriage selepas buat d&c. Doakan saya ada rezeki lebih baik akan datang insyaAllah. Saya simpan sini utk kenangan🤍

Luahan Hati
6 Balas

Insyaallah... Akan ada rezeki yg lebih baik lepas ni. Saya pun 2 kali miscarriage tahun lepas. First, awal tahun, waktu 10weeks kena buat d&c, second hujung tahun tak kena d&c, janin turun sendiri waktu 9weeks. 😢 Allah akan bagi pada waktu yg tepat. Rezeki pregnant lepas gugur pun insyaallah cepat. Sis jangan risau ya, sis banyakkan berehat. Pantang dengan tenang. *hugs* ❤️❤️❤️

9mo ago

InsyaAllah amin, semoga ad rezeki lain🥹🤲🏼

insyaAllah ada rezeki untuk sis akan datang. Saya keguguran baby 1st kandungan January 2022 . Allah berikan saya selepas tu mengandung lg sekali on April 2022 . Apa pun selamat berpantang & keep ambil Acid Folic ye sis . Alhamdulillah saya selamat bersalin kandungan ke 2 Dec 2022 . Now preggy anak kedua kandungan ke 3 . InsyaAllah delivery March 2024 . Kehilangan memang sakit . Sis kena redha & lepaskan.

9mo ago

InsyaAllah amin, 🥹masyaAllah semoga saya pun diberi kekuatan dan rezeki mcm awak , tahniah semoga dipermudah urusan bersalin anak kedua tu🤍

Awak jarakkan preg ya. Nanti jd mcm sy 2x gugur sbb tak gap 😭 masih menanti utk yang ketiga ❤️ insyaallah ada rezeki kita nanti. Aminn yra

9mo ago

2 bulan tk gap, preg kali kedua jatuh masa 8w , bulan 7 haritu .. gugur first bulan 3 preg balik bulan 5 :’)

Insya-Allah, Allah ganti nanti....bersangka baik dgn Allah n keep positive ya!....Semoga yg baik baik saja untuk awk.

9mo ago

Terima kasih awak🥹🥹

stay positive and stay strong ya sis.. ada rezeki lain Allah dah rancang untuk sis dengan suami

9mo ago

InsyAllah, betul Allah sebaik2 perancang, terima kasih for the kind words🥺

Saya ada pengalaman 3x keguguran. Awal² memang sedih tapi percaya pada perancangan Allah.

9mo ago

Hmm kuatnya awak, betul hari demi hari insyaAllah kita dh boleh redha n terima