Budak bertuah mama

Sekejap je masa berlalu..mikail dah 6m6d..x tersangka mama dpt peluk cium kamu sbb 6thun lbh mama tnggu kehadiran adik..skarang adik kemain lg banyak akal dia kesana kesini kesana kesini..#firstbaby #1stimemom #theasianparentph #bantusharing

Budak bertuah mama
1 Balas

Alhamdulillah, tahniah ye mommy. Semoga mikail terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yg berbakti kepada kedua orang tuanya. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕 #TAPsupermoms #TAPactiveusers