kisah.q

Sekedar mau curhat nie bun. Kmarin suami aq sempat d Operasi pas wktu it umr khmilan aq bru 5bln n stelah oprasi dy hrus dikemo. Jdi stelah d operasi kmi msti ngurus bpjs dlu krn kemoterapi memerlukan uang banyak n bkn cma 2/3kli tpi smpai 12kli. Stelah umr khamilan aq tnggal mnunggu hri suami aq tunda msa kemo.y krn dy ingin brada d smping aq wktu aq lhiran n lgi2 Allah beri kami ujian dgn cra yg brbeda, hpl aq lwat n bdan ksih aq srat rujukan n alhamdulillah brtepatan hri d mna aq hrus d rujuk k RS tba2 sbuh.y jam 4 aq mlai kontraksi n pkul 09.15 pgi Alhamdulillah aq lhiran normal d rmah bdan. Tpi yg buat aq sdih saat nie, kami hrus psah krn suami aq hrus kemo, dy cma ngntar aq sma bayi aq blik n stelah it dy kmbali tuk kemo, jdi dy msti nahan rindu sma anak.y yg bru lahir slama 5bln kedpan.

2 Tanggapan

Sabar ya bund Semoga suami segera sembuh dan kumpul lg dg bunda dan si kecil

Sabar ya bund... Insya Allah ujian pasti berlalu