Tukar susu lain

Sekarang tgh on similac free laktose dari umur dia 3month sampai sekarang dah 5m, i decide nak try tukar susu lain. Yg sekarang dia minum okay, cuma ada hari time dia membuang, najis dia akan jadi seketul2 camtu. And najis dia colour hijau pekat tu. I sebenarnya was2 nak tukar yg lain. Tapi i nak try jugak tukar yg lebih okay. Any suggestion mommy2 semua ? Kalau frisolac okay tak ??#pleasehelp #seriusnanya #bantusharing

3 Balas

sya ank minum similac lactose free dr 2 bln smpai 4 bln mmg najis dia wrna hijau tp dokter ckp normal wrna tu...tp kalau da sembelit taik ketul mmg kna tukar la tu...mamex pun ok...sng je berak...taik kuning mcm baby 1 bln pstu bau x kuat mcm minum similac bau pehhhh paduuuu

sis kalau nak try frisolac, sye ade nak jual balik frisolac ar. ade lagi 3/4 tin. baru beli n bukak 3hari lps. anak sye x sesuai. boleh whatsapp sye. www.wasap.my/60129277776

Frisolac sgt sesuai. Saya pun tukar dari similac lactose free ke frisolac jugak 😊