Siapa pernah macam saya anak pertama Normal lahir...Anak kedua saya Czer disebabkan songsang....

Sekarang Hamil lgi sudah 4bln,Duedate 6/2/2023 ....anak kedua dulu lahir 12/6/2020 Secara Czer... Saya Teringin lahirkan Anak ke-3 Secara Normal balik macam dg anak yg pertama dulu....ada tak yg macam sya ni?...ada harapan tak Normal kembali ????

1 Balas

tgk keadaan jugak .. if baby ok x songsang , blh je normal .. mcm sya anak no 3 czer then doc tnya nak czer lagi ke utk no 4 .. sya kata nak normal .. doc kata blh tpi dorg just standby jugak just incase sbb jarak dkt .. alhamdulillah dpt normal time beranak no 4 tu

1y ago

ya betul sis mcm tu