Sakit tulang rusuk kiri

Sekarang dh 26w. Sakit tulang rusuk sebelah kiri makin menjadi, masa 24w sakit jgk tapi kalau baring terus ok. Sekarang baring pun still rasa jgk sakitnya. Kitanya bertubuh kecil 154cm & sebelum preggy 43kg je. Tapi sakit macam mana pun still enjoy the journey 🥰

3 Balas

fahamm. saya 40kg before pregnant. bila perut makin membesar mmg sakit pinggang. Alhamdulillah mampu lah bawa perut sampai bersalin 😂 tipu tak sakit tapi dah nampak anak nnt lupa terus sakitnya 🤭

1y ago

hehe tak sabar nk tunggu turn sy plk

sakit tulang rusuk kiri biasa ny angin.ada salah makan tu.sayur sejuk @ apa² yg angin.cek balik.n jaga makan.trus badan ok.

1y ago

Kalau angin sy blh beza sbb dh pernah kena byk kali 😂 dia belah kiri jgk tp bawah sikit. Yg ni rasa sakit lagi² bila lepas makan, perut penuh kenyang.

hairan dah tu.klu bukan angin.agak ny lenguh la kot ye.