37 weeks rasa sesak nafas

Sekarang dah masuk 37 minggu memang rasa macam sesak nafas ke?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

1 Balas

Rasa sesak nafas tu mgkin akn ada, sbb perut sis membesar dan baby jgk mmbesar. Organ dalaman kita akan terhimpit sbb baby dah besar, so kesukaran untuk bernafas tu akan ada , saya ada tgok video untuk belajar, saya pon first baby jgk ni

3y ago

Saya bulan 5 tahun depan sis, lmbat lagi sis. Moga urusan sis dipermudahkan ye dan inshaAllah dipermudahkan bersalin nanti amin🤲🏻🌹