Buang Air Besar

Hi,sekarang anak saya 3bulan 9hari..anak saya sekarang die berak 5kali sehari..bila minun susu je berak,minum je berak..apa perlu saya lakukan ye..normal atau tak?

1 Balas

Berak normal ke cair? Dia selalu kembung tak? Ade selalu muntah/terjeluak tak? Pakai susu yg berasaskan susu lembu ke? Mungkin tak sesuai susu. Ada lactose intolerance atau ada cow milk protein allergy

5y ago

Biase je berak die,kuning cair..pakai susu lactogen..tp jd pgi n ptg..mlm die susu xplak berak2