Rasa x sama sebelum beranak

Sekarang anak dah 2 tahun lebih. Period sy makin teratur tapi macam lain sikit dah rasa bila nak Dekat2 period lepas beranak ni. Bila period nak dtg, dia rasa mcm sesuatu dekat rahim. Ada rasa mcm cramp, kadang rasa ada baby ka dlm rahim ni. Badan terus rasa malas exercise, buat kerja kerja berat. Takut nanti jadi apa2.. Lepas tu period dtg.. Berkali2 mcm ni😅. Takut juga bila ada masalah lain.. mummy2 pernah rasa mcm ni x? Nak tau juga kalau alat SCAN tu boleh cek rahim jatuh atau benda2 x normal dlam rahim. #Serius_nanya #firsttimemom #ingintahu

1 Balas

sis boleh pergi klinik atau hospital untuk buat ultra sound dan check rahim