37w 3d tak masuk laluan lagi

sekarang 37w 3d, kerap sangat buang air besar. haritu scan, baby kepala kt bawah, tp tk masuk laluan lagi. baby pun dh 3.2kg. doc kata kalau 2 minggu ni tk masuk laluan, chance utk czer tu 80%. hmm kite nk bersalin normal. semoga baby cepat2 turun masuk laluan lah ye. hari2 pujuk baby. hihi #1stbaby

5 Balas

Sis bby brgrak x mcm slalu.. Sbb sy 37weeks bby dh xbrp grak Sgt.. Pkaq ckp bby kt bwah dh

3mo ago

gerak dia menggeliat centu je la. pastu dia mengeras. harap2 dia turun bawah la nnt. huhu