Morning sickness

Sekarang 28 minggu ..morning sickness muntah2 rse nk pitam gelap mate2 tuu masih brlaku lagi...pgi2 kena hadap masaalah ni dlu pagi2 mmg akn mkn lewat sbb mne boleh mkn kalau rse muntah2 rse nk pitam brpnjng smpai tngh hri..minum air masak pun keluar balik cara nk atasi mcm mne yee??? #firstbaby #bantusharing #1stimemom #mommybuntu

2 Balas

Saya masa prgnt yg 1st dulu mcm tu.. Tp cuba lah lps bgn pagi tu mkn buat xpn mkn gula2 berangin bg kurang rasa mual. Lps tu mkn sikit2 bila dh hilang rasa mual.. Tp sy dulu mmg kalau rasa nk muntah tu, muntah kn je, baru lega.. Kalau x spanjang hari rasa lemau je.. Mkn pn xlalu huhu

sama la sye sis