ubat

Sekadar soalan Dan NK tnya klu ubat gugur budak blh ke sya bnyak tgk dkt web hnya NK thu

4 Balas

Kalau hanya utk menambah informasi xda masalah nk tgok dkt web pun. Tpi kalau untuk kegunaan diri sndiri atau org lain. Better refer ke doktor. Sbb ni melibatkan dua nyawa. Lebih bagus kalau tya sendiri informasi trsebut dkt doktor. Xde la celaru.

Kenapa nak ubat gugurkan kandungan? Anak tu rezeki.x kisah la mcm mana dia hadir.org lain sampai bertahun2 usaha pon x dpt..syukurlah sis

Tadi bukan sis dh tnya cara nk gugur ke? Apa2 refer doktor sis. Nnt nyawa sis yg melayang.

Ubat gugur budak?? Nak gugurkan kandungan ke?