Waktu Mengandung Apa Yang Pelik Korang Pernah Rasa🤣

Sekadar share je , saya masa mengandung benda pelik yg sy dpt , sy suka bau angin n hujan ...angin tu bkn kentut...tp bile hari mcm nk hujan kan ada angin , ada bau angin nye tu....bile dah bau msti ckp 'jap lg ujan ni😂betl2 ujan.....smpai suami ckp 'merepek je bau angin mane ada bau angin hujan...

3 Balas

Saya pernah mengidam nk makan laksa tapi makan atas jalan tar terpaksa husband kena tunaikan sbb kalau tk sye nangis mcm budak kena dera