perancang keluarga

Sekadar bertanya dn penyediaan awal ? Soalan sy.. lepas bersalin mmg wajib ke amek perancang mcm pil or cucuk tu ?? Kalau nak merancang sendiri boleh x?? N apa perlu kita ckp kat misi kalau kita xnak mkn pil or cucuk?? ? maaf soalan agak berbelit.. harap faham ye maksud sy.. #newbie#firstpregnancy

1 Balas

Sy & husband plan sendiri. Xyah bgtau pon xpe. Nurse / doc tanya sbb nk buat buku temujanji je.

4y ago

Saya info awal2 sy xnak amik perancang. So, nurse xde buat next appointment. Kad putih dy suruh sy simpan je in case tukar fikiran.