BILL Hospital

Sekadar berkongsi harga utk ibu2 yg plan bersalin di h.sdg.. harap membantu utk buat persediaan *Sedikit perbezaan bill jika ibu@baby ditahan lebih lama atau perlukan lebih rawatan. #bantusharing

BILL Hospital
1 Balas

anak pertama bil hosp lbh kurang RM25 utk 2 hari. anak kedua masuk wad jam 9pm,bersalin jam1 pagi lebih,esoknya jam 8 dah keluar wad. bil hosp RM13.50 utk sehari. masa bayar tu 2,3x tanya dengan pegawai hosp betulkah itu saja charge bersalin sy punya. memang murah dan servis pun memuaskan

2y ago

ya sis. syukur Alhamdulillah🤲🤲