Baby kuning

Sejujurnya anak dh 26hri . Last 23hri kuning tiba2 naik balik sikit2 smpai dh amek drah . Orang lain ade pengalaman yg sama ke . Sy dh cuba mcm2 petua . . Kdg xsdp hti jugak tp ape kan daya sy berserah pd Allah sbb sy dh usaha . Mkn smpai skrg sy pntg . #firstmom #firstbaby

4 Balas

Anak saya pula dah masuk 37hari kuning harini 🥲 Segala macam petua tak jalan pun. Bagi saya skg ni yg mujarab susu badan kita je la dan pastikan dia berak. awak positif je ok , keep on menyusu baby setiap 1/2 jam. Anak awak kuat tidur tak ? Bacaan kuning berapa ?

2y ago

Hmm tu la , nanti awak update la bila anak awak dah pulih dari kuning. Sama sama mendoakan semoga anak kita cpt sehat. Saya pun dah tak tahan sebenarnya 😭 39hari tu ya Allah lama betul. Kalau habis pantang pun tak hilang hilang lagi mmg terganggu betul rasa hmmm.