Period lagi semalam.. 17/05/2020

Sedihnya dalam hati tapi saya sorok dari suami.. Pagi tadi 18/05/2020 lepas suami sahur seorang, saya nampak dia termenung.. bila tanya kenapa, dia kata sedih sebab baby belum lekat.. Dengan itu, aku hanya mampu memeluk erat suamiku.. tiada kata2 mampu ku ucapkan.. Aku pun sedih juga tapi... hanya Allah yang mengerti.. Ya Allah Ya Tuhanku, kuatkanlah semangat kami laki bini untuk terus ttc.. #5month ttc pada umur 29 tahun untuk anak pertama..

12 Balas

Hem.sedih.saya pun harini baru period 😢 Minta2 & brdoa semoga bulan ni tak period.Bila tgok suami.jadi sedih.

Rileks laa baru 5 bulan.... i dah 5 tahun ttc anak 1st. Tak larat nak sedih dah. Chill je