Tambah susu badan # 1sttimemom

Sedih susu terlalu sikit, nak Cuba milk booster risau tak jadi

5 Balas

sis kena jaga jadual pam. gap pam dalam 2-3 jam sahaja jangan lebih. consistent je pam even dapat sikit. in shaa Allah akan naik sikit sikit. jangan stress. minum air banyak banyak. kena happy happy. kalau susu tak naik even dah jaga jadual pam, boleh try power pumping. dekat tiktok ramai yang ajr cara power pumping. jangan putus ada ya sis dan semoga dipermudahkan.

Mommy jangan sedih okay… kalau stres, lagi susu sikit je keluar. Mommy kerap bagi baby susu je. Saya pun dulu susu sikit sangat. Tapi bila dah kerap df & pump. Alhamdulillah dah ikut demand baby. Kalau bekerja, mommy jaga timing pump. Tapi hati2 jangan oversupply ye. Yang penting happy2 je 🤍

4mo ago

tp anak sy dh x mau df.. bila pump pulak susu sikit.. macam mana sy nk buat?

Dapatkan bimbingan drpd kaunselor penyusuan bertauliah/ nurse penyusuan di KK. Follow FB group Happy Breastfeeding Malaysia. Banyak info bermanfaat tanpa jual produk milk booster

milk booster saya mkn sedap2, nyusu anak sambil tengok drama

jaga demand. buat milk booster sendiri je sis