Sedih bila teringat kembali

Sedih nyer rasa bila baca post2 bakal ibu dan ibu2 yang lain..harap ibu2 jgan marah yer..sis bukan cemburu..sis sangat gembira bila dengar orang lain murah rezeki pregnant dan ada anak..sis doakan yang terbaik untuk bakal ibu dan ibu2 smua..sis dah 11 tahun kawin..bru merasa pengalaman hamil mcm ibu2 yg lain..tpi bukan rezeki sis..sis keguguran pada 12 mggu..arinie dengar crta kwan tgh pregnant..lepastu kakak ipar pula post tgh merancang nak ada baby ke 2...alahai gembira dengar berita nie sbb bersyukur mereka dimurahkan rezeki tetapi hati nie tetap juga susah nak pujuk..air mata nie rasa x dapat nak ditahan bila memikirkan keguguran october 2020 yang lalu.. #jangandibully

2 Balas

jgan sedih sis..inshaAllah ada rezeki buat sis..klau sis brmnat untk cuba minuman/jus untuk kuatkan rahim dan cuba untk iktiar hamil slpas kguguran sis boleh msj sya..0166654419..

3y ago

terma kasih sis..skrng saya tgh nak jaga kuatkan rahim...ambik masa nie untuk jaga diri sepanjang jauh dri suami sbb suami kerja jauh..harap2 balik dia nnti dah ada brta gembira..😉😉😉

takpe puan. Allah akan bagi yg terbaik utk kite, percayalah. puan teruskan berusaha ya... semoga dipermudahkan utk puan..

3y ago

terima kasih puan..😊😊