Luahan perasaan

Sedih dan sayu sangat hati bila check upt pagi tadi -ve lepas dah delayed period 7 hari. Period saya mmg irregular sejak bulan 4 baru ni.. mil pulak asyik tanya bila nak +ve. Semoga ada rezeki saya dan suami lepasni. Doakan kami 🥲 #senyumandlmtangisan

Luahan perasaan
16 Balas

senyap je jgn respon apa bila mil sebut. & luah la kat husband mtk dia pesan kat mak dia jgn kepoci sgt

sis da brp lame kawen? sy lps 2thn bru org benti tanye soalan ni 🫡🫠semoga ade rezeki..

sabar sis. insyallah ada rezeki untuk sis nanti.

sabar ye, inshallah ada rezeki nnti

semoga ada rezeki

Sabar ya🥰