Minyak telon

Sedap pakai minyak ni pada baby. Alhamdulillah. Senang kentut dan membuang. Selamat sebab ada daun bidara. Insyaallah Allah jaga. Pada ibu² boleh cari dan cuba. Minyak tak panas sangat pun berangin. Ibu² nak pakai pun boleh. Just share mana tahu membantu.?

Minyak telon
1 Balas

Akak pun ada minyak bidara ni tapi utk kegunaan sendiri..tak tahu plak boleh guna kat baby..mcm panas skit ubat ni..

4y ago

Baby sy okey kak.. Bukan letak byk pn dekat perut dgn kaki. Tapi dia selesa berbanding minyak lain