Bila second trimester?

Second trimester bermula week 13 ke 14? 🤔 kalau kira 1bulan 4minggu, maksudnya week13 lah kan? Kenapa ada yg cakap 14 minggu? Mohon pencerahan mommy ☺️

3 Balas

Kalau ikut google pn ada yg 13, ada yg 14 kan. Nk bg pencerahan pn sama je ada pendapat lain2. Lagipun dalam sebulan ada yang 4 minggu, ada yg 5 minggu..

dalam apps ni pun minggu ke 14 bru masuk ke trimester ke2..minggu ke13 masih dlm fasa trimester prtma.. ikut jelah apps ni..hihi mls nk fkir..

ni sy tgk kt apps pregnancy lain. week 14 bru msuk 2nd trimester.

4mo ago

apps apa ni sis