Second Trimester

Masa second trimester betul ke alahan dah hilang? Maksudnya nanti rasa sihat balik ke? Rasa bertenaga balik? Saya curious mohon jawab persoalan saya eheh tq #f1rstimemom

3 Balas

Kebanyakannya begitu. Dia takde la terus hilang. Dia beransur baik hari ke hari. Kekadang kita tak perasan pun tetiba eh dah takde alahan. Badan pun rasa cergas semula.

Depends. SIL saya sampai nak bersalin morning sickness tak hilang.

ikut orang jugak