BADAN LEMAH

Sebulan dh sy bersalin ank kedua, berpantang suami jaga..mommy² ada tak vitamin atau splment ke utk kuatkan imum bdan atau utk kuatkan tenaga..awal² urus 2 org anak ni penat sgt sbb tk terbiasa..boleh tak sggest kn untk sy😌#pleasehelp

1 Balas

Sblm discaj, pihak hospital bekalkan supplemet: zat besi, b complex, vitamin C, asid folic dan minta saya minum air secukupnya. Sbb supplemen tu ada dlm iberet dari KK yg masih berbaki , sy mkn je iberet tu. Alhamdulillah ok. untuk pengalaman uruskan anak kedua tiada pengalaman. Saya sampaikan amalan anakanda Nabi bila dia nak pembantu dlm urusan rumahnya, Nabi pesan untuk amalkan Subhanallah 33x, Alhamdulillah 33x Allahu Akhbar 34x.