Susu formula apa yang bolh naikkan berat badan baby ??

Seblm ni dia minum susu Dutch baby tapi berat dari nb sampai 4 buln lebih tk naik sngt.. sekarang baru try dumex dupro 1..baru try 2 hari kat dia#firstmom #bantusharing #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

4 Balas

sis kena cuba jenis susu fm ni.. pasal tk smua susu yg kite advice bole naik berat anak. mcm kak ipar sy advice bg susu s26 gold pasal anak dia berat naik. sy bg ank sy mnum berat tk naik tp asik berak2 je. susu lactogen najis keras. last bru try dutch baby serasi dgn anak najis ok berat pun naik elok.sis kena try n error. tp diansihatkan jgn suka2 kerap tukar susu anak tkot anak tknk menyusu sbb dia da confius susu..

Anak saya minum susu s26 5 bulan 10kg .. memang sakan betul badan diaa ..

10mo ago

Tak campur sis ..

sis try beli pek kecil je dulu

s26 gold or sma.