confuse

sebenarnya apa makanan yg boleh d makan atau tak d makan dalam pantang ni ?

2 Balas

Ikut orang sis. Ada orang x pantang pun bab makan2 ni. Tp klu sy, mmg bpantang sebab tahu diri mcm mn. Tkut msuk angin. Bak kata org.. Badan nak guna lama.. So, kena la jg... Tkut sampai ms x jg.. Tup2 kita yg merana sbb x jg kshtn elok2.

Ada org tak pantang mkn pun. Mcm sy mmg pantang mcm org tua3. Contoh sayur ada yg sy tak mkn takut angin