ada tips tak untuk kurangkan mual dan muntah selepas makan maltofer

sebelumni saya makan iberet muntah dan ubat tu taksempat hadan dan sakit kepala teruk saya tukar maltofer sewaktu pagi before breakfast. lepas breakfast muntah nonstop sampai malam dan takboleh makan apa langsung even makanan tu yg saya mengidam🥲 ada tips tak mommy kurangkan mual muntah kesian baby takut takdapat zat yg cukup.#firstmom

1 Balas

tukar ambik pil lain?

4mo ago

zincofer doc takbagi sy try dia kata kemungkinan zinfocer taksesuai dgn sy. nanti sy try obimin dgn 4sekawan. tq sis🫶🏼