sorry. gambar agak geli

sebelum tu saya minta maaf sbb gambar agak menjijikkan. ada x mommy2 yg keluar mcmni masa hujung2 trimester? apa yg mommy buat ? pergi ke hsptl terus atau tunggu kontraksi kerap baru pergi sbb saya sakit tp tak kerap & boleh tahan lg sakit ni . ini ank pertama #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

sorry. gambar agak geli
2 Balas

Ada sakit contraction tak? Dulu saya keluar camni & at the same time contraction dah mula kuat. Air ketuban lom pecah. So sy g je hosp sebab dah rasa sakit kan, sampai hosp terus kena tolak LR sebab bukaan dah 5cm

10mo ago

sakit cuma tak kerap.